Zobrazit přihlášovací formulář

Moučníky, poháry

Přidat recept
(recept si oblíbilo 13 návštěvníků)

OSVĚŽUJÍCÍ BROSKVOVÉ ŘEZY - NADÝCHANÉ A DOBRÉ - OVOCE MŮŽE BÝT NA JAKÉ MÁTE CHUŤ

0.0
OSVĚŽUJÍCÍ BROSKVOVÉ ŘEZY - NADÝCHANÉ A DOBRÉ - OVOCE MŮŽE BÝT NA JAKÉ MÁTE CHUŤ

Potřebné ingredience

PIŠKOT: 4 VEJCE, 150 G CUKRU, 4 LŽÍCE HORKÉ VODY, 1 DCL OLEJE, 200 G POLOHRUBÉ MOUKY, 1 PRÁŠEK DO PEČIVA, VANILKOVÝ CUKR, MARMELÁDA
KRÉM: 1 TVAROH, 1 BÍLÝ JOGURT, KOMPOTOVANÉ BROSKVE, ŽELATINA V PRÁŠKU, CUKR

Postup přípravy

Z UVEDENÝCH INGREDIENCÍ UPEČEME PIŠKOT, UŠLEHAT BÍLKY DO TUHA A POSTUPNĚ PŘIŠLEHÁVAT ŽLOUTKY, OLEJ, CUKR, POTÉ PŘIDAT HORKOU VODU ZAŠLEHAT MOUKU S PRÁŠKEM DO PEČIVA DÁT NA VYMAZANÝ PEKÁČ, JÁ POUŽÍVÁM PEČÍCÍ PAPÍR A PÉCT CCA 35 MIN PŘI 180 C, ALE ZÁLEŽÍ JAK KOMU PEČE TROUBA, NECHAT VYCHLADNOUT, NAMAZAT NĚJAKOU PIKANTNÍ MARMELÁDOU NEJRADĚJI POUŽÍVÁM DOMÁCÍ RYBÍZOVOU. ROZPUSTIT SI ŽELATINU PODLE NÁVODU NA SÁČKU, V MISCE UŠLEHAT TVAROH, JOGURT A CUKR A LEHCE VMÍCHAT NAKRÁJENÉ BROSKVE KLIDNĚ CELOU PLECHOVKU, ALE MŮŽE BÝT JAKÉKOLIV JINÉ OVOCE, PŘIDÁME PŘIPRAVENOU ŽELATINU POŘÁDNĚ PROMÍCHÁME A DÁME NA PIŠKOT A NECHÁME V LEDNICI ZTUHNOUT, KRÁSNĚ TO ZTUHNE A JE TO OPRAVDU DOBRŮTKA...

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Jája 7. 12. 2010, 12:28
^o) ^o) ^o) dnesk zkusím Váš recepút, vyjde normálně na plech? *-)
Ledura 1. 10. 2010, 22:12
(Y) (Y) (Y)
chalupnicka 8. 9. 2010, 14:58
vypadají moc dobře (clamp)
DAPED 8. 9. 2010, 16:49
@chalupnicka děkuji a také moc dobře chutnají... (L) (L) (L)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie